Sterk Saus

Håndlaget chilisaus og gourmetkrydder

I dag lager Sterk Saus 6 forskjellige egenutviklete chilisauser og selger gourmetkrydder fra Nederland. Drivkraften i selskapet er ren lidenskap til chili.

Sterk Saus ble opprettet i januar 2018.

Kontakt oss

Storgata 15, 1786 Halden

Tlf: 924 40 204

E-post: hei@sterksaus.com

Orgnr.: 920 338 976 MVA

Meet the Chili(silly)boyz

Det hele begynte med en idé om å lage en chilisaus som jeg kunne bruke på tacoen. Lite visste jeg at jeg skulle drive et selskap som selger seks forskjellige sauser i over 30 butikker i Norge. Reisen fram til nå er som et lite eventyr.

— Asle Schau-Hvatum , gründer av Sterk Saus

Norske håndlagde chilisauser

Gründeren av Sterk Saus heter Asle Schau-Hvatum og er en opprinnelig sørlending som har bosatt seg på det sentrale østlandet. I flere år før firmaet ble opprettet lagde Asle chilisaus hjemme for å gjøre fredagstacoen litt hottere og mer spenstig. Familie, venner og kjente smakte og ga tilbakemeldinger – slik at sausen hele tiden ble videreutviklet.

Gutta i selskapet produserer all chilisausen selv. De kutter store mengder med grønnsaker, koker saus og tapper på flasker – mens de hele tiden smaker på produktet. I sausene bruker de kun de beste råvarene, som er nøye utvalgt. Sterk Saus handler råvarer av kun et knippe kvalitetsleverandører.

Laget med ❤️ i Østfold!